CAUZELE    SPIRITUALE     ALE     BOLILOR

 

 

Daca ai probleme cu :

 

INIMA  –  este legata direct cu cakra inimii care reprezinta partea fizica a acesteia.Persoana care nu-si exprima deschis sentimentele isi inchide cakra inimii si risca sa aiba problem cardiace.Datorita reprimarii emotiilor si sentimentelor  multe persoane au problem cardiace.Probleme cardiace congenitale semnifica acelasi lucru dar cu radacina in alte vieti. Neregularitatea ritmului cardiac indica inconstanta in manifestarea naturii sentimentale. Un atac cardiac arata ca persoana nu transmite sufficient energia iubirii. Aceste problem sunt in legatura cu Leul si Soarele.

Persoana cu problem cardiace va trebui sa invete sis a-si manifeste iubirea in toate relatiile sale.

 

HIPERTENSIUNEA  –  Este in legatura cu Marte  –  Jupiter si arata ca facultatea de a iubi limitata si lipsa compasiunii. Persoana trebuie sa-si exprime iubirea pentru tot cee ace intanleste si tot cee ace vede.

 

HIPOTENSIUNEA  –  Este in legatura cu Marte  –  Saturn si arata iubirea limitata, dar in sensul ca persoana a fost negative si defetista, necrezand in iubire, ea a avut antecendente in aceasta viata sau in alte vieti care, au facut-o sa creada ca are dreptate.

 

ANEMIA  –  Este in legatura cu Marte, reprezentand o utilizare necorespunzatoarea oxigenului la nivelul globulelor rosii, fiind consecinta de a-si utiliza talentele in serviciul aproapelui sau. Trebuie sa invete sa accepte sis a-si iubeasca semenii sai, sa serveasca omenirea sis a devina un ghid spiritual.

 

COLESTEROL  – Este in analogie cu Saturn si reprezinta inasprirea naturii sentimentale, rigiditatii, duritatii, aceste persoane creandu-si o carapace pentru protective.Aceasta persoana va trebui sa devina mai supla, mai deschisa, lasand sa curga firesc energia iubirii prin fiinta sa. Pentru toate problemele sangelui este indicat un regim vegetarian.

 

SPLINA   –  reprezinta un deposit de sange, deci de energie, fiind in corespondenta cu Marte. Problemele splinei arata o incapacitate de exprimare a iubirii sau o obsesie fiind necesara o purificare prin eliminarea sentimentelor negative.

 

RINICHII  – in analogie cu Balanta, reprezinta capacitatea de a exprima, de a exteriorize tot cee ace este in sine. Cel ce nu-si exprima talentele, capacitatile, dorintele sau credintele sale se expune la tulburari renale. Tot cee ace este reprimat sau refulat (chiar cunostinte) slabesc rinichii.

 

FICATUL  –  in analogie cu Sagetatorul si Jupiter, este sediul celor mai negative emotii ( frica, manie). Bolile ficatului vin, in general, dintr-o manie indreptata impotriva propriei persoane, disimulata intr-o manie indreptata impotriva altcuiva , rezultat al unui conflict intre suflet si minte.Daca la nastere ficatul este slab, aceasta arata ca, intr-o alta viata, a existat un dezacord intre suflet si mental, icterul avand aceasta cauza. Daca, in aceasta viata, persoana sufera un prejudiciu si ea nu va sti sa o indrepte, icterul se poate declansa.Ficatul este legat de credinta. Credinta in Univers permite emotiilor negative sa curga pentru a curate ficatul. Problemele cu vezica biliara arata o ingustime a spiritului.

 

PANCREAS  –  in analogie cu Sagetatorul, Soare si Jupiter, are rolul de a echilibra contributia de glucoza in sange. Daca persoana consuma prea mult zahar, aceasta provoaca dezordine in organismul sau si o hipersecretie de insulina care duce la hipoglicemie. Daca pancreasul este slab din nastere, vine un moment cand el nu mai poate furniza insulina, declansandu-se astfel diabetul. Diabetul care se declanseaza in copilarie sau tinerete este karmic, datorat unei vieti trecute in care individual nu si-a refuzat nimic: excese senzuale, pasionale, violente si toate formele negative a expresiei de sine.Datorita acestora, in viata actuala el se vede deasupra unei rigori extreme si unei discipline severe, prin diabet.

Diabetul declansat la maturitate sau la batranete va fi cauzat de problemele relationale ale lui sau a partenerului sau.

 

Va continua…..

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s