Raspuns pentru Violeta

renastere-violeta

 

Pozitionarea NN in revolutia solara a anului 2016 – 2017 ( incepnad de la data ta de nastere pana la urmatoarea aniversare) arata, metaphoric vorbind, moartea si renasterea ta totala. Va depinde numai de tine cum vei primi evenimentele care se anunta in viata, cum le vei accepta sau nu, lectiile pe care vei vrea sa le inveti sau nu.

In acest an, NN iti va aduce intanlirea cu destinul tau, care poate fi un an de logodna pentru tine, decizia iti va apartine pentru ca oricate lucruri ne trimite Universul, intotdeauna alegerea ne apartine noua, El, niciodata nu ne va contrazice si nu ne va contesta alegerea.

Pentru ca, transformarea sa aiba loc, este nevoie de un factor declansator. In cazul tau, factorul declansator va fi un barbat care te va scoate din matca ta.Noi, oamenii nu prea acceptam schimbarile usor, de aici si toata tensiunea nervoasa, lupta noastra interioara care ne macina.Intotdeauna, ‘schimbarea’ care ne-o trimite Universul este pentru binele nostrum chiar daca, nu intotdeauna, aceasta schimbare este aceeasi cu dorinta noastra.

Oricat te-ai opune evenimentelor ce vor veni nu pre ate vei putea opune pentru ca liberal tau arbitru in acest an este minimalizat. Va trebui sa accepti cu multa intelepciune tot ce va veni chiar daca iti va conveni sau nu, pentru ca, astfel, te vei scuti de mult consum nervos care te va macina pe dinauntru, avand tendinta sa te inchizi in tine, sa nu-ti comunici (nici macar persoanelor apropiate din familie, nici prietenilor) visele tale, nazuintele tale.

Acest barbat care va apare in viata ta, este o persoana cu picioarele pe pamant, cum se spune, cu o atitudine dinamica, abrupta si chiar daca ti se va parea prea rece, detasat va reusi sa-ti dea peste cap modul tau de a comunica pentru ca vine in contradictie cu modul tau de a actiona care cere echilibru, elevare.

Aceasta persoana poate fi chiar, cu mult mai in varsta decat tine.

Vei simti nevoia vitala de transformare a conditiilor de viata, iti schimbi scala de valori.Cariera va fi cea care te va ajuta in aceasta privinta? Cum ne creste stima de sine? Poate printr-un job mai bun, impunerea profesionalismului in mediu de lucru. Totul trebuie facut cu rabdare, sa nu grabesti lucrurile pentru ca exista predispozitia la conflicte si factorul surpriza neplacuta nu va lipsi.

Ar trebui sa lasi deopartea preocuparea ta de a echilibra pe toti si toate sis a incerci sa-ti echilibrezi tu trairile si sentimentele in raport cu relatia cu acel barbat. Reusind sa-ti vindeci temerile vizavi de iubirea ta, vizavi de comunicarea sexualitatii, si ai reale sanse sa reusesti acest lucru, vei putea sa-ti exprimi sentimentele si sa-ti echilibrezi relatia de iubire vizavi de familie.

Relatia dintre tine, cariera, familie, loc de munca, iubire este intr-o ceata totala. Nu stii ce sa alegi. Dezechilibrul major dintre ceea ce esti si simti si ceilalti iti creeaza stari grave de angoasa, neliniste frustrari. Vrei sa impaci si capra si varza…….urmeaza-ti inima si toate se vor aranja.Luptand sa-ti invingi temerile vizavi de exprimarea dragostei, sa intelegi unde gresesti in relatii(indifferent de parteneriat) vei reusi sa-ti recapeti linistea sufleteasca.

Anul 2017 este anul transformarilor, este anul cand sentimentele tale se vor aseza doar ca totul se va face cu mult consum nervos din partea ta, cu multe piedici din exterior.

Alegerile iti apartin, iar sufletul tau stie cel mai bine ce sa aleaga

 

 

Sa fie cu folos!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s