Raspuns pentru Leo

carteSaturn, planeta profesor, planeta restrictiilor ti-a intrat in casa personalitatii.

Ti se cere o reevaluare a intregii tale personalitati in concordanta cu planurile pe care ti le-ai ales in aceasta viata. Daca nu ti-ai indeplinit ‘sarcinile’ pana acum, vine ‘profesorul’ si te ia la intrebari.

Se pare ca pe tine te ia la intrebari prin domeniul carierei. Ti-ai indeplinit pana acum tot ce trebuia? Ti-ai pregatit ‘bagajul’ pentru urmatoarea calatorie? Tu stii.

Jupiter, planeta ‘cresterii’ in orice domeniu, a entuziasmului, a poftei de viata, marele benefic, cum I se mai zice ti-a intrat in casa carierei. Te impulsioneaza, iti da branci sa inaintezi, sa urci pe treapta urmatoare. La panda sta Saturn si iti spune:’Stai asa ca nu poti ‘urca’ acolo pt. ca personalitatea ta mai are de lucru. In ce privinta? Te ajuta NN sa-ti dai seama, care te impinge si care este in casa cunoasterii, a progresului, a studiilor inalte.

Competitivitatea, profesionalismul se cer sprijinite de o buna pregatire, informare, documentare. Daca nu ai invatat pana acum, intoarce-te la scoala, fa cursuri, definitiveaza-ti pregatirea. Treci la specializari inalte, tu esti singurul care stie ce are de facut.

Pluton, planeta puterii, a transformarii iti tranziteaza casa valorii personale. De ceva vreme a fost in mers retrograd dandu-ne noua posibilitatea sa vedem ce mai avem de rezolvat. La revenirea in mers direct ne da posibilitatea sa facem transformarile necesare pentru cresterea noastra. Da atentie la gandurile venite de niciunde, iti vor spune multe, chiar iti vor spune ce ai de facut.

Acesti 3 MARI ai vietii noastre isi dau mana sa te faca sa-ti indeplinesti menirea pe care te-ai obligat sa o indeplinesti.

Te simti inconfortabil, simti oprelisti in ceea ce vrei, simti ca nu inaintezi, asta este cauza. Noi, oamenii daca ne simtim confortabil intr-un loc nu vrem sa mai plecam de acolo.Tu ai un oarecare sentiment de siguranta si Securitate la locul de munca si tocmai aceasta siguranta te impiedica sa ridici privirea mai sus. Conformeaza-te planului tau de viata care vizeaza realizarea ta pe plan social si personal. Asta ai ales, asa ca fa tot ce ti se cere. Nu ai sa te conformezi alegerii tale si vei vrea sa fugi bine nu iti va fi, pentru ca lectiile pe care ti le va servi ‘profesorul’ vor fi din ce in ce mai dure pana cand le vei invata.

Constientizare, transformare, valorizare, acestea sunt dezideratele acestei perioade.

Sa-ti fie de folos!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s