Calitati umane admirate de zodii

 

images-3

BERBEC:

Berbecul va fi impresionat de cutezanţă. Îşi va cultiva, încă din copilărie, curajul şi deschiderea nu numai în ceea ce priveşte exprimarea afectelor în condiţii deosebite, ci şi în cazul celor mai banale situaţii de viaţă. Pentru el, a îndrăzni este o profesiune de credinţă.

 

TAUR:

Calitatea umană preţuită de Taur este răbdarea. N-ar fi exclus ca Ulise să fi fost un nativ Taur, de vreme ce o iubea atâta pe minunata sa Penelopă, care şi ea, la rându-i, l-a aşteptat amar de ani să se întoarcă din războiul Troiei. Taurul va avea, întotdeauna, o mare preţuire pentru cei care dovedesc, în orice împrejurare, o tenacitate fără seamăn, până la victorie.

 

GEMENI:

Calitatea umană preţuită, calitatea dorită – profunzimea în gândire. Unii astrologi afirmă că nativul Geamăn va preţui, la viaţa sa, dorinţa şi capacitatea de a face dragoste.

 

RAC:

Calitatea umană admirată, calitatea râvnită. Racul va preţui mult modestia şi autocontrolul. Se pare că dorinţa de a avea, în mod permanent, un control total şi eficient, atât asupra propriei personalităţi, cât şi asupra propriului lui corp, este o năzuinţă permanentă a Racului. Nativul în Rac va face mari eforturi în acest sens. Racul va dori, foarte mult, să fie în permanenţă în activitate, şi-şi va stabili, mereu, sarcini de dus la îndeplinire, chiar şi atunci când nu e cazul.

 

LEU:

Calitatea umană preţuită. Leul va preţui mereu generozitatea. De ce să fii zgârcit? se va întreba el cu naivitate. A fi darnic, a fi mărinimos, a avea inimă largă i se pare un fapt firesc, neînţelegând cum pot fi unii atât de strânşi la pungă, chiar şi cu şapte noduri. A fi darnic, a fi milostiv înseamnă a fii bun, în viziunea Leului bunătatea fiind o plăcere personal pe care o va exersa, cu aviditate chiar, ori de câte ori va avea ocazia.

 

FECIOARA:

 Calitatea umană admirată, calitatea umană preţuită. Nativul în zodiac Fecioarei va fi un personaj mereu obsedat de curăţenie. Va admira oamenii curaţi şi mereu ca scoşi din cutie, precum şi locurile curate. Curăţenia va fi, în mod obişnuit, normă de viaţă pentru nativul aflat sub zodiac Fecioarei

 

BALANTA:

Calitatea umană admirată. Mult prea chibzuitul nativ în Balanţă va pune mare accent atât pe respectul său faţă de ceilalţi, cât şi pe respectful celorlalţi faţă de el, precum şi pe respectul de sine, considerând că totul poate începe şi se poate desfăşura cum trebuie, că totul poate fi în regulă, dacă persoana implicată are, în primul rând, respect de sine.

 

SCORPION:

Calitatea umană admirată – fermitatea. Nativul în Scorpion are nostalgia mâinii de fier, a vieţii în regim forte, şi va dori ca el însuşi să fie convingător şi eficient în acţiunile sale, fără însă a fi nevoit să dea prea multe explicaţii.

 

SAGETATOR:

Calitatea umană admirată. Nativul în Săgetător va avea mereu vorbe bune despre oamenii energici, plini de viaţă, cu spirit iscoditor. Fireşte, va dori să fie şi el asemenea lor şi, în consecinţă, se va forma şi autoeduca exact în acest sens.

 

CAPRICORN:

Calitatea umană admirată. Nativul în Capricorn va admira, necondiţionat, oamenii tenace, oamenii care nu se lasă, care trec peste orice oprelişti, care înfrâng orice piedici şi, în cele din urmă, reuşesc. Întotdeauna, un Capricorn îşi va dori să fie tenace, răzbătător, să găsească destule puteri pentru a nu ceda, pentru a fi pe deplin stăpân pe propriile gânduri şi fapte.

 

VARSATOR:

Calitatea umană admirată. Vărsătorul va pune mare bază, în relaţiile sale, pe sinceritate, considerând că orice colaborare, şi mai ales prietenie, vor putea exista numai şi numai pornind de la cunoaşterea întregului adevăr, fie el şi neplăcut sau chiar şocant.

 

PESTI:

Calitatea umană admirată. Cel născut sub semnele zodiei Peştilor va considera că omul trebuie să fie bun cu semenii săi, mai ales cu aceia aflaţi în suferinţă sau mai puţin norocoşi decât el. Din acest motiv, nativul în Peşti va preţui mult oamenii capabili de compasiune, săritori la nevoie şi, evident, în stare să acorde ajutor necondiţionat.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s