RASPUNS  pentru Sanda

Ce ascendent am?

 

Esti nativ LEU cu ascendant in Scorpion.

Ascendentul ne arata personalitatea, ne arata cum ne manifestam in societate, in relatie cu ceilalti, ne arata cum ne percep cei cu care venim in contact, cum ne manifestam individualitatea data de zodie.

Cu un AS in scorpion termenul de fascinatie capata sens. Cu privirea magnetica , atragi fara sa faci ceva in mod deosebit.

Vointa si hotararea te caracterizeaza, atrasa spre tot ce inseamna secret. Ai o fire rezervata, hotarata cu nuante de sarcasm si skepticism. Iti place competitia.

Iti plac calatoriile si cu un soare in casa calatoriilor in strainatate realizarea ta ar fi departe de locurile natale.

Scorpionul este semnul dorintei de transformare. Vei atrage evenimente, oameni in viata ta, chiar daca inconstient  care te vor forta la schimbare.

Pluton este planeta puterii,si a transformarii iar tu o ai exact pe ascendant cee ace iti da o putere psihica extraordinara care te va ajuta sa faci schimbarile transformatoare fiintei tale pentru a ajunge la individualitatea data de soarele tau din Leu.

Puterea de a vedea dincolo de cuvinte este foarte stabila in personalitatea ta, doar sa ai incredere in ea.

Scorpionul este si un semn al sexualitatii iar cu planeta puterii, Pluton pe AS, atragi foarte mult din punct de vedere sexual.

Toti avem modul nostru propriu de manifestare, de a ne exprima pe noi insine, tu exprimandu-te foarte bine prin sexualitate. Cu o a doua planeta planeta guvernatoare, Marte, care raspunde si de sexualitate, in casa dragostei, a creativitatii,a relatiilor libere intareste cee ace am spus mai sus, sexualitatea pare sa joace un rol important in viata ta. Poate ca aceasta cale va fi libera si facila daca nu ar veni energia Soarelui din Leu care reprezinta individualitatea ta, si care iti cere cu totul altceva. Sa alegi sa fii ‘ conducatorul din jungla’ precum Leul  care esti, prin calitatile conferite de un adevarat conducator sau sa conduci prin ‘sexualitate’ este decizia ta.

Parerea mea este ca ar trebui sa ai grija la corelatia pe care o faci intre sex si bani pt. ca destinul tau in viata te indruma catre valorile familiei, a credintei , a dizolvarii tale pentru o noua renastere familiala.

AS in scorpion, un semn de apa este canalizat spre ceea ce simte, iar Soarele tau din Leu, un semn de foc, canalizat spre actiune. Aici va trebui sa echilibrezi aceste doua energii, sa aduci echilibru intre cee ace simti si cee ace faci, pt. ca de aici porneste toata tensiunea ta interioara, nemultumirea de sine. Toata aceasta tensiune si frustrare o indrepti catre tine, o tii inchisa si nu o exteriorizezi. Analizeaza cee ace simti iar decizia pe care o iei ia-o cu mintea.

Sper ca aceste mici indicii te vor ajuta in cunoasterea de sine.

Sa-ti fie cu folos!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s