MAINILE TALE

Despre MAINILE NOASTRE

 

Totul trece si se transmite prin mainile noastre, lasand ‘urme’ pe tot ce atingem.

Amprenta digitala este unica, nu exista doua amprente identice cee ace dovedeste ca mainile noastre transmit chintesenta fiintei noastre.

Cand daruim un obiect cuiva, in momentele cand il atingem, cand il impachetam il impregnam cu tot cee ace simtim in acele momente.Oricat de valoros, oricat de frumos ar fi acel obiect nu va produce nici o bucurie viitorului posesor daca, in momentul cand noi il atingem avem o stare proasta, suntem nervosi, suntem suparati, nutrim furie, frustrare.

Sa punem in acel dar, mare sau mic, valoros sau mai putin valoros ceva din inima noastra, din bunatatea noastra. Gandurile frumoase, vesele sa insoteasca actul atingerii darului respective.

Mainile noastre sunt ca niste antene, care au posibilitatea de a atrage din Univers tot ce dorim, bun sau rau.

Nu fac apologia altor religii, dar ati observant cum se roaga practicantii din anumite religii? Tin mainile  ridicate cu palmele in sus pentru a atrage energia pozitiva si bunavointa Divinitatii.

Se spune in Vechiul Testament ca, atunci cand Moise ridica mana in timpul bataliilor, poporul sau obtinea Victoria. Moise cunostea puterile mainii, el proiecta forte si atragea entitati care veneau sa-I ajute pe razboinici.

Reiki si celelalte tehnici care folosesc mainile in vindecare stiu ca in centrul palmelor este punctul, odata activat, cu care dam din energia vindecatoare pe care toti o avem si atragem energia cu care ne incarcam energetic. Trebuie doar sa fim constienti de cee ace vrem sa facem. Ca sa va convingeti, apropiati palmele una de alta la o distanta de 10 – 15 cm si lasti-le in voia lor. Veti vedea ca la un moment dat, incet incet, atrase una de alta se vor uni.Energia noastra este cea care le uneste in semnul rugaciunii la crestini.

Sa punem in strangerea de mana cu care salutam tot cee ace vrem sa daruim si cee ace vrem sa atragem.

Cand suntem suparati, tristi, nervosi, sa mergem in natura sis a punem palmele pe un copac, sa atingem iarba, florile si vom simti ca palmele noastre vor atrage din energia datatoare de bine a naturii care nu stie sa daruiasca rautate.

Se spune ca VIITORUL este in maiinile noastre…….cat adevar sau cata legenda fiecare dintre noi hotaram….

images-2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s