Cum privim in functie de zodia in care ne-am nascut

            Privirea este limbajul lui Dumnezeu. Dumnezeu si ingerii vorbesc prin intermediul privirii.

Privirea este o sinteza a fiintei umane, prin intermediul ei se manifesta tot caracterul si temperamentul unei finite, toate calitatile si defectele sale, care se revarsa asupra altor finite si lasa o amprenta asupra obiectelor.

Privirea este de o mare importanta, de aceea astrologia nu se inseala definind horoscopul unui om ca o sinteza a privirilor pe care si le-au aruncat astrele la nasterea sa.

Privirea este punctul de plecare a multor lucruri in viata, dragostea, accidentele pornesc de la o privire.

  • Cand sunteti furios pe cineva, aveti tendinta de a-I arunca priviri pline de rautate. Aveti grija, nu trebuie niciodata sa aruncati priviri ostile, in astfel de momente, inchideti mai bine ochii si transformati fort ace actioneaza in voi. Daca aruncati priviri rele, veti proiecta o forta care va incepe sa actionize fara voia voastra si se va intoarce, intr-o zi, impotriva voastra.
  • Nu tineti prea mult ochii plecati, pentru ca va legati, astfel de puterile subterane. Ridicati-va privirea din cand in cand spre cer, pentru a va detasa. Desigur, nu e bine sa priviti prea mult nici in sus.
  • Daca vorbiti cu cineva, privindu-l, nu va indreptati brusc privirea spre sol.
  • Daca vreti sa stiti ce se intampla in apropierea voastra, intoarceti fara graba capul spre acel ceva si nu va multumiti sa-I aruncati o privire ca de verificare, e un obicei rau care dovedeste ca va lipseste sinceritatea si franchetea.
  • In timpul unei conversatii nu trebuie s ava ascundeti privirea, pentru ca acest gest pune o bariera intre lumea exterioara si cea interioara.

Viata spiritual incepe prin educatia privirii, metaphoric vorbind. Trebuie sa ne apropiem de alte fiinte uitandu-ne la ele cu dragoste dar fara insistenta, intr-un fel in care ii lasati liberi. Nu incercati sa-I obligati sa raspunda la privirile voastre sis a se manifeste conform dorintelor voastre. Cel ce primeste o astfel de proiectie a vointei voastre se simte deranjat si nimic nu-l mai poate face sa se deschida catre voi.

Iata ce spun privirile noastre in functie de zodiac de nastere:

 

 

BERBEC

Berbecul este guvernat de razboinicul Marte care te fixeaza cu un aer sfidator, care parca ar spune:’Atentie, sunt gata sa lupt cu tine!’

TAUR

Taurul este guvernat de planeta Venus care cum te vede iti va arunca o privire languroasa si iti va arunca nenumarate ochiade pentru a te atrage.

GEMENI

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur. Ochii lor cerceteaza peste tot, curiosi, obraznici si care descopera cateodata, ce este si in……buzunarele voastre.

RAC

Racul este guvernat de Luna. Acestia au o privire vaga si visatoare, aratand de parca ar fi cu capul…..in nori cautand…..Luna…

LEU

Leul este guvernat de Soare care, precum soarele care ne trimite raze de lumina, calde asa si acestia te privesc deschis, cu privirea limpede, luminoasa.

FECIOARA

Fecioara este guvernata de Mercur, ochii lor cercetand iscoditor, atenti la fiecare detaliu, descoperind numai nereguli si criticand.

BALANTA

Balanta este guvernata de planeta Venus. Cu privirea languroasa si aruncand ochiade pline de inteles incearca s ava balanseze pentru atingerea echilibrului ei.

SCORPION

Scorpionul este guvernat de planeta Pluto, planeta adancurilor care incearca sa te magnetizeze, sa te hipnotizeze atragandu-te in lumea lui sau sa te intepe cu celebrul lui ac in apararea sa.

SAGETATOR

Guvernati de planeta Jupiter, acestia va arunca priviri protectoare care incearca s ava spuna s ava bazati pe el.

 

CAPRICORN

Guvernati de planeta Saturn, acestia va arunca priviri banuitoare, va examineaza cu neincredere, crezand ca vreti sa le faceti rau.

VARSATOR

Sunt guvernati de planeta Uranus, revolutionarul, clarvazatorul, iscoditorul care parca, te indeamna sa te revolti contra lui ca sa-ti poata spuna ca el este unicul, ca nu te poti ridica la nivelul lui.

PESTI

Pestii sunt guvernati de planeta Neptun, planeta Divinitatii dar si a iluziilor care, iti spune sa te reflectezi in privirea lui, sa-ti dizolve toata neincrederea. Nu tea magi, nu se stie ce gasesti in aceea lume.

Ar trebui sa ne intrebam, oare noi ce daruim prin privirea noastra?

 

 

 

ynke4mhjbgtirk4idrccxhzwpyeyjwm_dfa2rubf4ker7zgvmxw4ha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s