Raspuns pentru Onofrei P.

Intrebare:

De ce atrag doar femei nepotrivite, libertine, care nu vor relatii stabile?

Esti nativ Pesti cu ascendent in Fecioara. Asta ar trebui sa lucreze bine pentru tine, apa cu pamantul se amesteca bine, se formeaza liantul care va trebui sa-ti rezolve scopul tau in viata. Viata ta se va baza pe invatarea relationarii in toate domeniile dar mai ales in relatia de casatorie, in parteneriate de orice fel.

Vom aborda relatia cu femeile, deci relatia de casatorie.

Toti venim cu un scop in viata, tu ai venit sa-ti rezolvi aceasta problema cu conditia sa-ti pastrezi individualitatea.Ca mod de expresie a personalitatii prin AS in Fecioara guvernat de Mercur in Pesti in casa muncii si a serviciului in slujba celorlati, modul tau de a actiona este subtil, diplomat, ai o perceptie ultrasenzitiva, esti guvernat de sentimente si cu o anumita lipsa de detasare, intotdeauna actionand in folosul celorlalti decat in folosul tau.Nu-ti este benefica aceasta atitudine si este unul din punctele pe care va trebui sa le rezolvi in aceasta viata.

Zona unde va cam lipsi liberul arbitru prin intanlirile predestinate va fi zona parteneriatelor, pt. ca acesta este punctul tau vulnerabil.

In rezolvarea scopului tau in viata reprezentat de NN in berbec in casa parteneriatelor, a casatoriei ti l-ai ales ca ‘indrumator’ pe tatal tau desi cu mama ai o relatie afectiva speciala. Va trebui sa integrezi in individualitatea ta trasaturile ‘barbatului’, adica siguranta lui, modul de a actiona, sprijinul pe care acesta il ofera.

Te atrag femeile inteligente, independente, neconventionale cu care sa poti comunica.Datorita NN in Berbec in casa VII prin care va trebui sa inveti sa-ti pastrezi individualitatea intr-o relatie, te pot atrage chiat femeile care nu sunt disponibile (adica aflate intr-o alta relatie) pt. ca astfel, nu te va forta pe tine la o relatie de lunga durata, casatorie, fugind astfel spre o zona de confort cu care esti deja invatat. Refuzi o relatie de casatorie si esti tentat de relatiile care sa-ti ofere spatiu si independenta crezand ca, astfel, iti poti pastra individualitatea. La nivel constient tu, poate, iti spui ca iti doresti casatorie, angajament dar la nivel inconstient alegerile pe care le faci spun tocmai contrariul. De fiecare, prin alegerea unei astfel de ‘rebele’ te fac pe tine sa fugi spre zona de confort cu care esti invatat.Pentru aceasta lectie de viata pe care tu te-ai angajat sa o inveti inainte de a veni pe Pamant, aceasta abordare nu reprezinta o solutie. Tu ai de invatat cum poti sa-ti pastrezi individualitatea chiar fiind angajat intr-o relatie. Poate cei apropiati tie, in speta mama comenteaza vizavi de femeile din viata ta , dar sa stii ca tocmai acest gen de femeie iti sunt benefice, prin ele vei invata ce ai de invatat doar ca, pentru inceput va trebui sa inveti sa-ti fii propriul partener, invata sa te iubesti pe tine, sa te respecti pe tine mai intai. Invata sa ai incredere in primul tau impuls, actioneaza la primul impuls, acel impuls este raspunsul corect pentru tine in orice privinta.

Ai venit din alte vieti cum sa-i sprijini neconditionat pe altii, te-ai dedicat in totalitate lor fara a te gandi la propria persoana, de aceea in aceasta viata va trebui sa inveti sa-ti descoperi si sa-ti stabilizezi propria identitate.Ai nevoie, intradevar de altii ca sa te simti implinit si fericit dar acest lucru iti va crea complicatii interioare. Echilibrul tau interior nu trebuie sa depinda de altii, trebuie sa depinda numai de eu-ul tau interior. Pentru tine nu trebuie sa conteze ceea ce cred altii despre tine, despre alegerile tale, despre deciziile tale, despre ceea ce s-ar cuveni sau nu, tu actioneaza cum simti la primul impuls. Daca ai o problema de rezolvat nu sta prea mult sa o analizezi pentru a lua o decizie, asculta-ti primul gand si vei lua decizia corecta, ai incredere in acest mod de a lua decizii. Modul tau de manifestare intuitiv si mai mult in folosul altora nu iti este benefic. Trebuie sa fii tu cel care demareaza lucrurile lasandu-i pe ceilalti sa se ocupe pentru finalizare. Este benefic pentru tine sa alegi femei independente, care nu se ataseaza pt. ca tu ai tendinta de a-l considera pe celalalt ca pe o extensie a ta si tot incerci ‘sa-l indrepti’ pe celalalt. Tot incercand aceste lucruri iti pierzi rabdarea si nu te vei mai simti bine in pielea ta. Nimeni nu este extensia nimanui iar acele femei te vor forta sa le lasi spatiu si te vor forta si pe tine sa-ti lasi spatiu ca sa nu te identifici cu aceea persoana. Nu vei avea liniste interioara si o relatie frumoasa atat timp cat vei refuza sa recunosti ‘granitele’ propriei fiinte cat si pe cele ale persoanei iubite. Esti obsedat de pace si armonie incat ajungi sa-ti strici relatiile datorita tendintei tale de a evita conflictele. Amani rezolvarea problemelor aparute pana cand va fi prea tarziu  si relatia se va rupe. Ca relatia cu persoana pe care o iubesti sa fie reusita va trebui sa inveti sa actionezi pe cont propriu in directia care iti confera satisfactie personala. Invata sa-ti descoperi propria persoana si sa schimbi ce este de schimbat prin detasare si relaxare. Exprima-te cum simti, fii spontan, actioneaza la primul impuls. Persoana potrivita va veni cand tu vei avea CURAJUL de a te arata asa cum esti, de a exprima direct ceea ce simti cu onestitate si sinceritate. umbre-mainSa-ti fie de folos!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s