Raspuns pentru Rosa

Ce ar trebui sa fac eu in aceasta viata?

 

Esti Rac cu Ascendent in Sagetator.

Orice vei face in viata, energia cea mai mare o vei depune in transformarea ta interioara, aici iti vei canaliza puterea ta de transformare.

Ascendentul este punctul din harta natala care ne arata cum ne manifestam in afara, cum ne percep cei cu care venim in contact, cum interactionam cu mediul exterior.

Ai o minte inteligenta , fertila impinsa catre autoeducatie, noutate, uneori poate, prea entuziasta dar ceva se intampla si te adduce cu picioarele pe pamant. Procesul de invatare este prin experimentare iar tu trebuie sa te bazezi pe experienta in sine si nu pe activitate, pe obiect. Oamenii te vad ca pe o persoana care are intotdeauna o opinie de exprimat7bedde9a79135b5615622876a8b5b67d,despre orice si le place sa le spuna celorlalti exact ce simt si cred. Acest lucru nu este pe placul celorlalti intotdeauna dar intr-ul fel sau altul reusesti sa le castigi increderea cu un simt al umorului si cu mult entuziasm, cu putere de expresie verbala. Esti perceputa si esti generoasa, miloasa, entuziasta. Energia ascendentului este focul, adica actiunea, dorinta de a muta lucrurile din loc numai ca individualitatea ta, eul tau interior care este dat de Soarele in Rac, un semn de apa, semnul emotivitatii, sensibilitatii axat pe trairile interioare.

Esti in lume, interactionezi si te manifesti entuziast, dar cand ramai tu singura cu tine insati este alta poveste. Cum poti sa impaci cele doua energii atat de contrare? Focul si apa nu pot fuziona decat stingandu-se una pe alta.

In aceasta viata, cumva va trebui sa echilibrezi aceste doua energii. Sensibilitatea apei isi gaseste mai greu modalitatea de a se exprima prin intermediul focului. Ai fost un copil sensibil si ai simtit ca esti neglijata de parinte pentru ca ei nu iti intelegeau sensibilitatea. Ai avut doua cai de a reactiona: curajul, nevoia de actiune, entuziasmul ori il dai la minim ori il dai la maxim. De-a lungul copilariei sau a adolescentei nu prea aveai cale de mijloc, trebuia sa faci cum ti se spunea.

Acum, cand ai ajuns la maturitate poti allege intre aceste doua cai. Atunci cand alegi sa folosesti focul ascendentului la maxim, poti manifesta tendinta de a deveni agresiva in actiune avand ocazia sa topesti totul in jurul tau.

Atunci cand alegi sa nu actionezi iti poti pierde curajul si increderea in tine. Vei fi manipulata de emotiile tale, fricile, temerile tale, de sensibilitatea data de soarele tau in rac. Poti parea puternica, stralucitoare in exterior dar in interior tu nu te vei simti in acest mod.

Aici este punctul de alegere, aici intervine ‘menirea ta in viata’ dat de NN in Capricorn care iti cere sa iti invingi fricile, temerile, sa-ti invingi sensibilitatea, nesiguranta. Dintre cele doua cai de manifestare folosirea ‘focului’ la turatie marita in atingerea dezideratelor pe care ti le-ai propus in aceasta viata ar fi cea mai indicata.

Drumul tau in viata, menirea ta pentru care ai venit pe Pamant este dat de NN in Capricorn.Vii din alte vieti cu o mare sensibilitate, cu frica de a iesi in lume si a sta la ‘fusta mamei’ dupa cum se spune. Tu nu ai stat la fusta mamei, ai stat in spatele partenerului de viata, in spatele partenerilor , asociatilor cu care ai venit in contact. Ai venit cu o anumita imaturitate si ai tendinta de a o manifesta si in aceasta viata. Ai obiceiul de a judeca oamenii in functie de cat te ajuta sit e sprijina. Toate aceste lucruri trebuie sa le lasi in urma fie ca vrei fie ca nu vrei.

Indatorirea de baza este sa scoti capul in lume, sa-ti invingi fricile, temerile si nesiguranta. Tu iti poti fi singurul aliat, invatand sa traiesti intr-o lume concreta asa cum este ea. Vei avea tendinta sa cauti un partener care sa te protejeze, sa stai in spatele lui dar acest lucrur nu iti va fi benefic pe termen lung. Chiar de ai avea un sot, partener instarit, cu putere materiala si nu ar fi nevoie sa muncesti tot va trebui sa muncesti, sa ii fii egala, poate chiar deasupra  implicandu-te alaturi de el, luptand cot la cot.Iti este scris sa ai sansa la un sot bogat. Acum nu ar trebui sa te gandesti la nu stiu ce miliardar American, dar la o persoana cu un nivel material ridicat te poti gandi si poate chiar strain.

Asumarea propriului destin, asumarea propriilor fapte, cautarea propriei identitati, radicalitate, incisivitate, hotarare, eficienta a faptelor proprii sunt prioritare. Sa inveti sa-ti stapanesti emotiile pentru ca, daca nu vei invata sa le stapanesti iti vor fi proprii tai dusmani si vor fi mereu un handicap pentru tine.

Karma cu care vii din trecut reprezentat de NS in Rac iti dau posibilitatea sa ‘simti’ oamenii si sa te implici in suferinta lor, doresti sa le faci bine, sa daruiesti ( si nu te gandi neaparat la lucruri materiale) dar vei putea sa faci aceste lucruri doar pansandu-ti, vindecandu-ti intai  propriile rani, nemafiind tu cauza propriilor suferinte. Trebuie sa lucrezi la nivelul gandirii, gandeste cu mintea si nu cu emotia.Accepta realitatea asa cum este ea, cu bune, cu rele si lucreaza la destinul tau cu ce ai la dispozitie.

Ai un anumit blocaj in manifestarea personalitatii tale iar in aceasta perioada s-ar putea sa-l simti si mai acut mai ales ca simti acest blocaj in relatia cu prietenii, in relatia cu sperantele tale, in legatura cu cee ace primesti de la societate, de la prieteni, de la viata intr-un cuvant.

Incet, incet viata te va conduce unde trebuie sa ajungi, sa nu te opui niciodata la schimbare sis a-ti amintesti ca totul este trecator si tot ce nu te omoara te face mai puternic. Tu trebuie sa devii puternica si vei fi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s