Ce ne asteapta in 2017 pe fiecare dintre noi? Ce ne spune anul nostru personal?

images-3Daca anul 2016 an de factura 9 care ne-a cerut sa ne incheiem tot ce am inceput la inceputul ciclului, anul 2017 se afla sub influenta nr. 1 adica 2+0+1+7 =10 =1+0 = 1

Directia pe care o avem de urmat este de a ne baza pe noi insine, de a scoate liderul din noi, indifferent spre ce activitati ne vom orienta. Este anul noilor demarari de proiecte, vom fi impetuosi si hotarati.Vom fi impinsi spre imbunatatirea vietii noastre prin actiune.Nu avem rabdare sa stam pe margine, sa stam detasati si sa analizam foarte bine evenimentele, faptele noastre, preferam sa actionam.Suntem impinsi sa luam decizii pe loc cu toate ca nu este indicat intotdeauna.Ne va displace sa stam pe margine, avem tendinta de a ne implica, de a ne aventura cu capul inainte.Munca in echipa poate suferi din cauza tendintei noastre de a fi prea individualisti cu dorinta de a actiona de unul singur si de aici anumite conflicte in cadrul echipei.

Energia anului va dori sa ne impinga inainte prin hotarare, impetuozitate, determinare. In acest an nu vom fi multumiti niciodata de cat am realizat, ne pierdem repede rabdarea, facem fata cu greu criticilor, discutiilor in contradictoriu creand sentimente de frustrare.

Aceasta este energia generala al anului dar fiecare dintre noi este intr-un anumit an personal care interfereaza intr-un fel sau altul cu energia noastra personala.

Pentru a afla in ce an personal ne aflam vom aduna la cifra datei de nastere pe 1 cifra anului in care vom intra.

Exemplu:

Pentru cineva nascut pe 07.12.1973 anul personal se va calcula dupa cum urmeaza:

0+7+1+2+1+9+7+3=30 = 3+ 0 = 3

Deci anul personal va fi   3 (cifra de destin) + 1 cifra anului 2017

3+ 1 = 4    Cifra 4 este anul personal care ii va spune acestei persoane cum va fi anul 2017

 

ANUL PERSONAL   1

Forţa excepţională care te străbate în acest an îţi asigură succese în aproape orice îţi propui. Asta înseamnă că trebuie să-ţi ierarhizezi obiectivele şi să te concentrezi pe cele care sunt cele mai importante pentru tine, şi să nu te preocupi de aspiraţii minore, cu bătaie scurtă în viitor. Chiar dacă ţi se pun în faţă bariere, eşti capabil să le depăşeşti şi să-ţi croieşti drum cu uşurinţă spre materializarea visurilor tale. Energia tumultoasă pe care o ai la dispoziţie te sprijină să finalizezi proiecte vechi, amânate sau tergiversate, şi să te dedici cu folos unora noi şi foarte promiţătoare. Cifra 1 denotă o transformare notabilă în viaţa ta, care te eliberează de falsitate şi superficialitate, scoţând la iveală ceea ce eşti în mod veritabil. O astfel de metamorfoză poate fi de natură spirituală, şi te poate înarma cu cu o semnificativă încredere în tine însuţi şi cu o atitudine pozitivă faţă de existenţă. Nu te dai inapoi de la nimic pentru a-ţi împlini năzuinţele şi ai putinţa de a-i convinge că eşti pe calea cea bună până şi pe oamenii care păreau să fie foarte sceptici în această privinţă. Evoluţia ta din 2017 se fundamentează pe calităţile tale obliterate altădată şi pe o serie de circumastante norocoase, care apar chiar atunci când ţi se pare că mobilizarea şi eforturile tale dau chix.

 

ANUL  PERSONAL  2

Anul acesta îţi pune la încercare răbdarea şi perseverenţa! Te poţi confrunta cu unele probleme, însă acest lucru ar trebui să te ambiţioneze să le rezolvi, fără să te laşi pradă fatalismului. Se impune să îţi pui la treabă atuurile personale, să-ţi utilizezi potenţialul neexploatat în alţi ani. În acelaşi timp, întreprinderile tale individuale au mai puţini sorţi de izbândă şi este necesar să te orientezi spre cooperarea cu alţii. Activităţile în colaborare sunt cheia succesului în 2017, aşa că se impune să fii mai puţin vanitos, să te pliezi opiniilor şi credinţelor altora. Este important să nu subestimezi ajutorul familiei şi amicilor apropiaţi, mai cu seamă că ai ocazia nu numai să-ţi întăreşti relaţiile de prietenie actuale, să îţi închegi şi altele, pline de făgăduinţe. În plus, o idilă, o poveste de dragoste iniţiată în această perioadă pare să fie împlinitoare pe termen lung atâta vreme cât îţi reţii pornirile de a fi prea critic ori pretenţios faţă de partenerul tău. Aşadar, anul 2017 poate fi unul favorabil pentru tine, dacă îţi menţii constant seninătatea şi sângele rece, nu acţionezi în grabă, şi dai dovadă de tact şi diplomaţie în asocierile, parteneriatele tale.

 

ANUL  PERSONAL  3

În 2017 ai la dispoziţie un mare aflux energetic, pe care nu trebuie să-l risipeşti în demersuri minore. Ai posibilitatea să-ţi sporeşti impactul asupra celorlalţi graţie meşteşugului de a vorbi, a comunica expresiv, sugestiv. Trebuie să ai curajul de a fi tu însuţi, a-ţi releva fără vreun complex înzestrările. Ai şansa să te debarasezi de ceea ce nu-ţi place în existenţa ta şi să te simţi astfel bine în propria ta piele şi în interacţiunea cu cei din preajma ta. În această ordine de idei, îţi poţi rezerva mai mult răgaz pentru hobby-urile şi pasiunile tale. Acest lucru te determină să îţi asumi o perspectivă pozitivă asupra vieţii şi să-ţi focalizezi creativitatea îmbelşugată spre acţiuni productive. De altfel, fina ta intuiţie din acest an te călăuzeşte spre oportunităţi inaccesibile raţional şi imaginaţia ta dezlănţuită te poate purta către idei şi realizări inovatoare, ieşite din tiparele cotidianului. O modificare majoră din existenţă poate fi folosită în favoarea ta. Probabil că succesele din 2017 îţi sunt condiţionate de flexibilitatea ta, de modul cum ştii să te adaptezi schimbărilor!

 

ANUL PERSONAL  4

Cifra 4 denotă că este necesar să te rupi de o anumită inerţie, comoditate şi nonşalanţă. Viaţa nu-ţi stă chiar pe roze în anul ăsta şi, dacă ai ocazia de a te bucura de frumuseţea şi parfumul rozelor, va fi nevoie să te fereşti şi de ghimpii acestora. Pentru a avea parte de împliniri, se impune să faci mai multe eforturi decât altădată, să-ţi planifici şi organizezi cu minuţiozitate acţiunile şi majore. Dacă nu acorzi atenţie detaliilor, nu îţi asumi o abordare metodică a ţelurilor, strădaniilor tale, energia ta se pot consuma în van. În plus, în cazul în care eşti pus înaintea unor proiecte noi, sistematizarea activităţilor tale pare să nu fie de ajuns, şi nu trebuie să treci cu vederea dezideratul de a-ţi perfecţiona unele abilităţi sau de a-ţi forma altele, noi. În 2017, poţi avea impresia că viaţa ţi se mişcă cu încetinitorul, se desfăşoară prea lent, aşa că este nevoie să fii cât se poate de răbdător şi perseverent, să nu te laşi cuprins de dezamăgiri din cauză că rezultatele muncii tale întârzie să apară. Deşi încordarea generată de solicitările numeroase care se adună pe capul tău te poate predispune stresului, trebuie să ţii cont de că realizările tale notabile din acest an depind numai şi numai de persistenţa şi dedicarea cu care te implici în tot ce faci. De asemeni, în 2017, este nevoie să fii mai grijuliu faţă de starea ta fizică, să ţi-o îmbunătăţeşti printr-un program regulat de exerciţii şi activităţi în aer liber.

 

ANUL  PERSONAL  5

 

În acest an, timpul nu mai are răbdare cu tine şi tinde să-ţi cutremure obişnuinţele, să te silească să o rupi cu trecutul sau cu unele părţi ale sale care nu-ţi mai folosesc în nici un fel. Este de aşteptat să te trezeşti mereu, pe nepusă masă, înaintea unor încrucişări de drumui hotărâtoare pentru destinul tău. Dintre toţi anii personali corespunzători lui 2017, cel desemnat de numărul cinci este marcat de cele mai multe şi mai importante schimbări. Tocmai de aceea, se pune accentul pe capacitatea ta de a te adapta şi a fi mereu alert, gata să te confrunţi cu situaţii neobişnuite, surprinzătoare. Transformările sunt inevitabile, nu sunt, în principiu, nici bune, nici rele, depinzând întru totul de de tine să le dai o turnură pozitivă ori negativă. Până la urmă, orice lucru, orice conjunctură deosebită din existenţa ta reprezintă o oportunitate de a-ţi dezvălui noi faţete ale personalităţii şi a te metarmofoza spre cea mai bună varianta posibilă a individualităţii tale. Din acest motiv, trebuie să te îndepărtezi de conservatorism şi idei de-a gata. Schimbările din 2017 îţi prilejuiesc înnoiri în aproape toate aspectele vieţii. Este, astfel, posibil, să te ridici deasupra aşteptărilor în profesie sau să îţi iei un alt job, cu totul diferit de cel de până acum. Activitatea socială se poate orienta către făgaşuri neexperimentate vreodată, iar viaţa sentimentală îţi poate rezervă o idilă de o intensitate inimaginabilă ori o împărtăşire afectivă cu un partener mai vechi de o profunzime greu de anticipat. Călătoriile prin lume par să-ţi promită experienţe şi trăiri semnificative, relevante. Ai posibilitateda să îţi cumperi sau închiriezi o altă casă, să te muţi într-un alt oraş sau într-o altă ţară!

 

ANUL  PERSONAL  6

 

Dacă în alţi ani ai dat întâietate independenţei tale, în 2017 prevalează interdependenţa! Norocul te întovărăşeşte mai cu seamă prin interacţiunea şi colaborarea cu cei din jurul tău. Ajungi să depinzi mai mult de alţii şi ca alţii să depindă într-o sporită măsură de tine. Modul cum comunici cu oamenii îţi înlesneşte succese sau te cufundă în eşecuri. Ai trebuinţa să ştii cum să te faci plăcut şi să înţelegi nevoile şi interesele altora. Deşi poţi avea mai multe responsabilităţi publice, acestea au darul să-ţi netezească calea spre progresul în sfera socială. De altfel, abilitatea de a relaţiona este auspicioasă şi în viaţă profesională, familială, în dezvoltarea resurselor tale interioare, a proiectelor tale de căpătai. Câteodată, este important să fii mai receptiv faţă de de ceea ce-şi doresc cei din imediata ta apropiere. Obligaţiile ţinând de familie par să fie mai presante decât de obicei, dar, în acelaşi timp, relaţiile cu rudele, cu persoanele îndrăgite tind să-ţi dăruiască satisfacţii nemaipomenite. Se anunţă numeroase petreceri şi reuniuni de familie, ocazia de a petrece mult timp de calitate alături de cei dragi. Cifra 6 este favorabilă căsătoriilor, naşterii unui copil, întemeierii unei noi familii sau învigorării legăturii afective din una existentă. Este posibil să-ţi cumperi ori construieşti o altă casă, sau să fii pasionat de redecorarea, reamenajarea celei actuale. Dacă nu (mai) eşti binecuvântat cu o familie, poţi să te concentrezi spre prietenii, către revitalizarea şi extinderea activităţii sociale, spre o poveste de dragoste mai veche sau mai nouă. Pari să fii atras de un sporit romantism în iubire, într-o conexiune abia născută sau într-una ce şi-a dovedit de-a lungul timpului viabilitatea.

 

ANUL  PERSONAL  7

 

Sub semnul numărului 7 ai ocazia să te desprinzi de stresul şi tensiunea din traiul cotidian, să nu-ţi mai faci griji pentru probleme mărunte şi să întreprinzi ceea ce este esenţial pentru tine. Te delectezi cu plăcerile simple ale vieţii, te relaxezi şi te reenergizezi, pregătindu-te trupeşte, mental şi spiritual pentru ţelurile ambiţioase din anii următori. Este vremea să-ţi evaluezi punctele forte şi cele slabe, şi să iei măsuri temeinice pentru a te debarasa de cele din urmă. În prim plan se află evoluţia ta individuală, autoperfecţionarea, dezvoltarea sinelui şi a vieţii personale. Nu te mai mulţumeşti să visezi cu ochii deschişi la ce ai putea deveni, şi eşti mobilizat să faci paşi concreţi în materializarea viselor tale. Asta înseamnă că trebuie să-ţi clădeşti cu seriozitate baza demersurilor viitoare, să apelezi constant la organizare, planificare şi punerea la punct a unor noi strategii. Totodată, eşti impulsionat să îţi lărgeşti orizonturile cunoaşterii şi să descifrezi cu o mare acurateţe ce se întâmplă în jurul tău. Tinzi să acumulezi cu uşurinţă noi informaţii, să înveţi fără vreo dificultate lucruri care altădată păreau să-ţi fie inaccesibile din pricina complexităţii lor. Dacă eşti încă pe băncile şcolii, ale unei facultăţi, în 2017 ai putinţa de a trece cu brio orice fel de examen, testare. Pe de altă parte, poţi fi extrem de interesat de o dimensiune spirituală a existenţei, una religioasă ori având de a face cu o înălţare a conştientizării sinelui şi integrării sale într-o viziune atotcuprinzătoare a universului. Ai la îndemână o creativitate impresionantă, pe care o poţi revărsa într-un hobby ori într-o activitate artistică.

 

ANUL  PERSONAL  8

Din perspectivă numerologică, cifra 8 este asociată cu succesul, creşterea, dezvoltarea şi împliniri de mare anvergură. Îndeosebi pregătirea, planificarea şi organizarea judicioasă a demersurilor tale principale pe parcursul anului trecut îţi asigură reuşite şi avantaje substanţiale în acest an. Inclusiv în plan profesional, eforturile şi iniţiativele tale din 2016 sunt pe cale să fie fructificate sau să dea roade în 2017. Acest lucru nu te încurajează să te pleci pe o ureche şi să aştepţi ca norocul să-ţi bată la uşă. Este nevoie pe mai departe să pui umărul la treabă, să găseşti plăcere în ceea ce faci şi să te dăruieşti din toată inima obiectivelor tale. Nu trebuie să te forţezi să pari altfel decât eşti cu adevărat, ci să-ţi scoţi la lumină sinele veritabil, să-ţi etalezi cu încredere talentele şi competenţele. Originalitatea, autenticitatea personalităţii tale te sprijină să câştigi aprecierea şi devotamentul altora. Meritele tale ies în evidenţă la serviciu şi ai în acest fel oportunitatea de a fi preţuit de superiori şi de a fi recompensat printr-o mărire salarială ori o avansare spectaculoasă. Nu este indicat totuşi să te complaci între hotarele unei anume suficienţe, ci să te angajezi în extinderea abilităţilor tale, să te specializezi în mai multe direcţii şi să oferi astfel mai multe şanse dezvoltării carierei tale. Vibraţiile numărului 8 sunt corelate în acelaşi timp cu o clocotitoare plăcere de a trăi, cu desfătări rare, râvnite de multă vreme, dar care ţi-au fost refuzate până acum.

ANUL  PERSONAL  9

 

Numărul 9 este unul al bilanţurilor, dăruirii către lume, generozităţii şi recunoştiinţei. Este timpul să-ţi readuci în minte oamenii care ţi-au fost de folos în trecut, care te-au sprijinit dezinteresat şi să afli o cale de a-i răsplăti, a le demonstra gratitudinea ta. De asemeni, poţi fi însufleţit de dorinţa de a-i ajutora pe cei defavorizaţi de soartă, a te implica într-o acţiune umanitară. În numerologie, existenţa ne este împărţită în cicluri de câte nouă ani, iar cifra 9 marchează sfârşitul unui astfel de ciclu. Eşti pus, aşadar, în situaţia de a trece în revistă ce ţi s-a petrecut în anii anteriori, să îţi recapitulezi eşecurile şi împlinire şi, dacă este cazul, să îţi rectifici traseul vieţii astfel încât să nu mai repeţi greşelile trecute. Dacă eşti cât de cât satisfăcut d1e ultimii opt ani, poţi să-ţi împărtăşeşti experienţa celor din preajma ta, să te gândeşti cum să-i faci pe prieteni, oameni apropiaţi, părtaşi ai realizărilor tale, cum să-i îndrumi spre propriile lor succese. Totodată, poţi să avansezi în anul 2017 cu încredere în tine însuţi şi în forţele tale, şi să-ţi încununezi acest ciclu numerologic cu o înfăptuire de mare răsunet. În caz că nu eşti mulţumit de ceea ce ţi s-a întâmplat în ultimii opt ani, numărul 9 îţi oferă ocazia de a-ţi transforma în bine viitorul. Trebuie doar să-ţi analizezi cu luciditate neîmplinirile, să te desprinzi de prejudecăţi şi cărări bătătorite, să-ţi reevaluezi atuurile de bază şi să îţi pui la punct un plan realist de a te relansa în viaţă. Este important să te orientezi spre ceva care îţi place şi îţi permite să-ţi pui în valoare talentele.

Advertisements

One thought on “Ce ne asteapta in 2017 pe fiecare dintre noi? Ce ne spune anul nostru personal?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s