Cum incepem anul 2017 prin LUNA NOUA in  Capricorn din 29 Decembrie 2016

Luna noua este asociata cu noi inceputuri.

Luna reprezinta reactia noastra primara in fata vietii, maniera in care ne manifestam instinctivimages-4 fata de tot ce ne inconjoara. Reprezinta impulsul uman de a ne simti protejati, de a da si de a primi.

Soarele reprezinta individualitatea noastra, samburile fiintei noastre si reflecta partea din noi care vrea sa straluceasca sis a exprime cine suntem in esenta.

Pe 29 Decembrie , Luna, principiul feminin, cea care ne hraneste  si  Soarele  care vrea sa straluceasca se intanlesc in zodia Capricornului.

Capricornul, cu vointa sa puternica si hotarare de fier ne adduce preocupari legate de trecut, viitor, cariera, camin, statut social, ambitii profesionale, functii inalte, constructii durabile prin munca cu effort  indelungat si rabdare. Uniunea dintre Soare si Luna in Capricorn ne vor face sa fim mai introvertiti, emotiile noastre nu vor fi inclinate spre expansiune. Vom avea mai mult tact si secretele aflate acum vor fi tinute cu sfintenie.

Vom avea abilitatea de a ne adapta la noile situatii din viata noastra pentru a ne atinge scopurile. Sub guvernarea lui Saturn, succesele vor veni greu, neplacerile din camin vor fi frecvente si calatoriile vor fi periculoase. Neplacerile pot veni din partea femeilor, cu anumite tristeti in rolul de mama. Verbul Capricornului este ‘a folosi’ si va fi folosit la toate modurile posibile, depinde unde avem activat Capricornul in harta natala.

Soarele, care reprezinta individualitatea noastra in Capricorn este precaut, distant, rece. Conservator, isi masoara fiecare pas pe care il face, este preocupat de viitor si vrea siguranta vizavi de orice schimbare pe care o face.

Luna in Capricorn care, reprezinta nevoia nostra instinctive, sensibilitatea noastra ne adduce preocupari fata de trecut, nu se increde in nimeni si nimic, este prudenta si isi ascunde sensibilitatea. Nu se simte bine deloc in Capricorn aflata sub presiunea lui Saturn, marele professor.

Mercur, planeta care reprezinta comunicarea, adevarul si minciuna vine sa insoteasca Soarele si Luna reanalizand tot ceea ce nu ne convine in viata noastra vizavi de tot ceea ce tine de situatie sociala, situatie materiala si transmite lui Pluton, planeta transformarii mesajul sau. Pluton, alaturi de Soare si Luna ne va face mai vulnerabili, ne va adduce modificari radical ale unor situatii. Toate intamplarile declansate de Pluton acum vor fi faze in vederea schimbarii pozitiei sociale, a statutului social, ‘hrana’ pentru noi proiecte, pentru o noua relatie.. Este un moment cu posibilitati uriase de bulversare a vietii dar si de schimbari radicale in existenta. Nu va faceti griji, nu asociati toate aceste schimbari cu ceea ce intelegem noi prin ‘necaz’, toate vor veni lin, incet si nu bulverseaza omul trimitandu-l pe culmile depresiei. S-ar putea intampla sa cadem si in depresie daca nu vom accepta schimbarile din viata noastra si ne vom opune transformarii.

Este important sa dam importanta intuitiei, semnelor si simbolurilor care ne apar in cale. Nimic nu este intamplator.

Cei care ne vor ajuta sa trecem prin clipele transformatoare vor fi Marte, care reprezinta vointa, vitalitatea, nevoia de actiune care, fiind in Pesti ne va ajuta sa luptam pentru dorintele noastre, devenim indrazneti, curajosi. Marte din Pesti ne va ajuta sa actionam in conformitate cu scopurile noastre, dar atentie, din Pesti, Marte vrea sa luptam pt. scopurile noastre cele mai inalte in conformitate cu legile lui Dumnezeu.

Luna noua din Capricorn este sustinuta si de NN (scopul nostrum in viata) din Fecioara, aceasta luna noua oferindu-ne un traseu nou in accord cu cerintele destinului nostrum iar influienta principala se va simti in relatii, casnicii, acorduri semnate, planuri pe termen lung, aplicarea legii.

Aceasta Luna Noua activeaza un anumit domeniu de viata dupa cum urmeaza (cel mai indicat este sa cititi zodiac ascendentului si dupa aceea a zodiei):

 

BERBEC / AS BERBEC

Aceasta Luna Noua activeaza casa X, casa carierei, casa reputatiei sociale, casa unde reusim sau nu sa ne manifestam ca fiinte sociale, statut social dar si casa familiei de provinienta, relatia cu familia marita, casa, pamant natal.. Fiind si final de an, reanalizeaza-ti cariera, marcheaza punctele slabe, punctele tari, fa-ti un plan de dezvoltare a carierei, gandeste-te ce ai vrea sa transformi.

 

TAUR  /  AS  TAUR

Aceasta Luna noua activeaza casa aIX a , casa studiilor inalte, casa calatoriilor lungi, a filozofiei de viata dar si a studiilor medii, a relatiei cu mediul tau de viata, a relatiilor cu fratii, verisorii, vecinii. Analizeaza, puncteaza ceea ce vrei sa plece din viata ta, ceea ce vrei sa vina in viata ta si lasa intuitia sa te ghideze.

GEMENI  /  AS GEMENI

Aceasta Luna noua activeaza casa VIII, casa relatiei cu finantele celuilalt, cu creditele bancare, cu sexualitatea, cu transformarea, purificarea, cu cautarea securitatii personale in relatiile intime dar si cu valoarea ta personala, cu finantele tale proprii, cu valorile din viata ta. Analizeaza aceste sectoare ale vietii tale, marcheaza punctele slabe, punctele tari si asculta-ti intuitia, iti va spune ce e cel mai bine pentru tine.

RAC  /  AS  RAC

Aceasta Luna noua activeaza sectorul parteneriatelor legale, a casniciei, a proceselor dar si a dusmanilor stiuti. Cum reactionam noi intr-un parteneriat, cum reactionam in lumea exterioara, cum ne aratam noi lumii? Aici, in acest sector devenim constienti de cum este perceputa personalitatea noastra, aici vedem cum ne adaptam noi intr-o relatie, care este reactia noastra vizavi de dusmani. Reanalizarea ultimelor evenimente si situatii, a personalitatii noastre vizavi de relatia cu noi insine si cu partenerii nostri, sa lasam transformarea sa-si faca loc cu ajutorul intuitiei. Aceasta ne va spune cel mai bine ce este bine sis a actionam in consecinta.

LEU  /  AS  LEU

Aceasta Luna noua activeaza casa muncii in serviciul altuia, casa sanatatii dar si a bolilor cronice, a dusmanilor ascunsi, a karmei, casa insingurarii. Analiza ultimelor evenimente in domeniul muncii, a relatiilor de munca, a relatiei cu colegii, cu sefii, a reactiilor tale vizavi de munca si starea ta de sanatate. Incepe sa schimbi ce este de schimbat, transforma ce trebuie transformat si accepta cu intelepciune tot ce vine in viata ta pentru transcederea karmei.Asculta-ti intuitia, e cel mai bun sfetnic.

FECIOARA  /  AS FECIOARA

Luna noua din Capricorn iti activeaza casa iubirii daruite dar si a iubirii primite, casa copiilor, casa creativitatii, casa sperantelor, a prieteniilor. Pune-ti pe tapet toate aspectele din relatiile cu prietenii cu iubitul, cu prietenii, allege ce vrei sa ramana si ce sa plece din viata ta, reactualizeaza-ti sperantele si visele, vezi ce poti face cu toate aceste aspecte din viata ta. La ce trebuie sa renunti? Ce trebuie sa imbunatatesti in viata ta? Intuitia va fi cea care iti va spune ce este cel mai bine pentru tine.

BALANTA  /  AS  BALANTA

Luna noua in Capricorn iti activeaza casa familiei de origine, casa stramosilor, casa relatiei cu pamantul natal, a tarii natale dar si relatia pe care o stabilesti cu cariera pornind din mediul tau intim, cum impaci aceste doua sectoare de viata. Casa a VI este locul pe care il cautam pentru sprijin afectiv, este locul radacinilor noastre. Reanalizeaza relatia cu parintii, cu locul pe care il numim ‘acasa’. Ce trebuie sa inbunatatim in casa noastra? Dam atentie mai mare carierei si neglijam familia? Intuitia iti va fi cel mai bun indrumator sa faci schimbarile necesare in aceste sectoare din viata ta.

SCORPION  /  AS  SCORPION

Luna noua din Capricorn iti activeaza casa III, casa relatiei tale cu mediul inconjurator, a calatoriilor, a studiilor, a cursurilor de specializare, a relatiei cu very matusi unchi, vecini dar si casa studiilor inalte, a strainatatii. Identific correct lucrurile care se intampla in viata mea? Comunic correct cee ace vreau sa transmit? Care sunt domeniile mele de interes? Pornind de la aceste intrebari ajungi sa-ti doresti sa imbunatatesti cultura, filozofia de viata, sa studiezi mai mult. Analizeaza si puncteaza ce doresti sa schimbi in viata ta calauzit de intuitia care iti va spune cel mai bine ce ai de facut.

SAGETATOR  /  AS  SAGETATOR

Luna noua din Capricorn iti va active casa a II, casa valorii personale, casa stimei de sine, a finantelor proprii dar si cu finantele celuilalt, a sigurantei tale intr-o relatie sexuala.Ne dorim bani pentru independent materiala sau pentru a ne satisfice o nevoie de siguranta profunda? Lucrurile pe care le pretuim in viata sunt cruciale pentru existent noastra sau nu? Ce stiu mai bine sa fac? Ce talente ar  trebui sa-mi dezvolt?Schimbarea valorilor personale ne pot schimba si scopurile noastre in viata. Analizeaza si puncteaza ghidat de intuitive pentru a face schimbarile dorite.

CAPRICORN  /  AS  CAPRICORN

Aceasta Luna noua activeaza casa I, casa personalitatii noastre, casa constiintei de sine. Cum ne canalizam motivatiile interioare si nevoile psihologice in mediul inconjurator? Cum suntem perceputi de lumea din jurul nostrum, cum suntem perceputi de partenerul de viata? Cum ne manifestam in cadrul casniciei sau a unui parteneriat de afaceri? Analizeaza, puncteaza si ghidat de intuitive vei putea face schimbarile necesare.

VARSATOR  /  AS  VARSATOR

Aceasta luna noua activeaza casa XII, casa karmei, casa bolilor cronice. Aici stam fata in fata cu emotiile noastre cele mai profunde, cu fricile noastre cele mai ascunse, cu latura necunoscuta a fiintei noastre. Unde ma simt frustrate? De ce imi este frica? Ce complexe de inferioritate am?Ce revine obsesiv in viata mea si nu imi da pace? Ce fobii am? Ce relatie cu Divinitatea, cu religia cu biserica am? De ce m-am simtit tradat in anumite situatii? Bolile cronice, daca exista, sunt frici neexprimate si refuzul nostrum la anumite schimbari. Analizeaza si puncteaza punandu-ti intrebari. Lasa-ti intuitia sa te ghideze in schimbarile ce le ai de facut.

 

PESTI  /  AS  PESTI

Luna noua din Capricorn activeaza casa XI, casa sperantelor, a dezideratelor si obiectivelor, casa iubirii primite, a prieteniilor. Ce posibilitati imi ofera viata?Doresc sa ma afirm in viata?Doresc sa ma implic in vreo activitate de grup? Doresc sa militez pentru vreo cauza? Cum ma implic in evolutia omenirii? Cum interactionam cu prietenii intr-un grup de interese? Ce prieteni ne atrag? Ce ne nemultumeste intr-o prietenie? Analizeaza si puncteaza ghidat de intuitie sa faci schimbarile necesare.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s