România încheie în 2017 plata unei karme de neam

roamniaIată ce mai spun alte voci, într-un alt articol peste care am dat. Se pare că în 2016 s-au împlinit 8 cicluri a câte 9 ani. Știți că numerologia operează cu rădăcina cifrică. De exemplu anul 2017 este considerat de numerologi un an de cod 1. Deoarece rădăcina cifrică a lui 2017 este 1. Adica: 2+0+1+7=10, iar 1+0=1. Acestea fiinde spuse, iată, mai jos, ideile interesante peste care am dat.

1944 este anul în care România și-a trădat conducătorul pe timp de război, pe Mareșalul Antonescu. Într-o astfel de funcție sub presiunile care erau, era evident că acel om comitea și greșeli. Noi, ca neam, am trădat acel conducător, așa bun, rău cum era, vânzându-l străinilor. Legile Universului amendează grav trădarea. Nimeni nu este scutit de această plată, nici măcar un neam întreg. Karma de neam nu ține cont că unul sau mai mulți oameni s-au opus, sau erau nevinovați. Ea decurge pe întreg neamul, prin ADN, prin conștiința colectiva etc. Și mai grav este că, anul 1944 a fost chiar un an de cod 9, ce închidea un ciclu de 9 ani (1+9+4+4= 18, 1+8= 9).

Ceva și mai și, s-a petrecut în 1945 când mareșalul a fost împușcat. Anul 1945 a fost un an care, numerologic vorbind, simboliza un nou inceput, un an de cod 1. Cum am pășit în acel nou început? Prin crimă. Omorul șefului statului. Consecința? Aproape 20 de ani de chinuri. Pe toate planurile. Tot ceea ce am avut ca bunăstare în timpul războiului, sub conducerea mareșalului s-a pierdut prin trădare și crimă. Cine au fost capii acestei acțiuni? Conducătorii partidelor și regele fugar. Toți, făceau parte din elita clasei intelectuale și nobiliare sau burgheze. Oameni cu averi și stare materială superioară. Nu întâmplător, mai apoi, intelectualilor li s-a luat tot, au fost oprimați, trimiși la cele mai umile munci, torturați, uciși.
Opresiunea asupra poporului s-a făcut prin: pierderea pământurilor, foamete, oprimarea intelectualității și a proprietarilor, denumiți de comuniști “chiaburi”. Deci, karma de neam s-a sucit și ne-a luat cam tot.

Dupa închiderea a două cicluri de 9 ani, începând cu 1962 s-a încheiat colectivizarea. Adică, cedarea tuturor proprietăților de pământ, ca de altfel și a tuturor afacerilor de la mic la mare. Anul 1963, a fost din nou pe cod 1. În 1964, Gheorghe Gheorghiu Dej a oprit la granița cu URSS toate trenurile care transportau alimente, îmbrăcăminte și multe alte bogății, pe gratis, către imperiul comunist. Tot în 1964 au început să fie eliberați deținutii politici, câți mai rămăseseră în viață. Mulți dintre ei, au rămas mutilați pe viață. S-au au murit la scurtă vreme după eliberare. Tot în 1964, Gheorghe Gheorghiu Dej a schimbat politica cu URSS-ul și a început alianțe cu țările capitaliste. Și-a riscat viața, și în martie 1965, murea. În perioada 1966-1980, România a avut avânt economic și bunăstare. S-au dezvoltat industria și agricultura. În ciclul de 9 ani 1980-1989, România a fost singura țară la nivel mondial care, prin sacrificii uriașe, a reușit să-și achite datoriile. Anul 1989, a fost deci, încă un an de cod 9. Nu întâmplător, la sfârșitul acestui an au căzut zidurile comuniste din toată Europa. Însă noi, am repetat aceeași greșeală: tot în an de cod 9, ne-am ucis conducătorul.

Cei care l-au prins și condamnat pe Ceaușescu erau români. Au “executat” comenzile străinilor, dar erau români. Românii, s-au bucurat când au aflat vestea, tocmai într-o zi de Crăciun, o zi deloc întamplătoare. Această “bucurie” ne-a mai costat încă 3 cicluri de 9 ani. Tot karmă de neam. Ceaușescu, bun, rău, la nivel de națiune a avut realizări îndrăznețe: eliberarea de datorii, industrie, agricultură, țară exportatoare, învățământ, sănătate, o monedă puternică. Așa că în ’90, când noi puteam să luăm un avânt extraordinar cu un nou început pe un an de cod 1, am început cu o plată karmică. (Știti, doar, ce spunea Brucan, ca ne vor trebui 50 de ani ca sa ne curățăm de comunism.) Tot ceea ce ne-a lăsat moștenire Ceaușescu, astăzi nu mai există. Industria a fost vândută pe bucățele. Agricultura schiaună. Învățământul – un dezastru. În sistemul sanitar oamenii mor din lipsă de medicamente și personal, zone întregi despădurite, și tot restul.

Corupția a atins cote uriașe. Așa s-a încheiat anul 2016, un an karmic din ciclul al treilea. De data aceasta nu ne-au fost suficiente doar doua cicluri, ci am ispășit trei, adică, 27 de ani.

Anul 2017, este din nou un an de cod 1. Un an care simbolizează la nivel spiritual, un nou început. Partea buna este că în 2016 nu ne-am mai trădat vreun conducător de țară. De fapt, nici nu mai avem conducător de țară care să fi făcut ceva esențial pentru România. Îl vom avea din nou când vom ști să-l apreciem. Când îl vom merita.

Interesant este că, spre deosebire de anul 1989, când revoluția avea ca centru Piața Universității și Piața Constituției, în 2017, centrul s-a mutat în Piața Victoriei. Nu este întâmplător. De abia acum începe Victoria pentru poporul român. Vor urma schimbări mari. Dar nu vă așteptați ca ele să fie bruște. Schimbările la nivel macro se întâmplă în ani. Dar, de data aceasta, în 2017, avem o șansă. Șansa României. Cei care și-au făcut jocurile până acum, nu mai sunt susținuți de energia, frecvențele și codurile Universului. Așa că, vor fi răsturnări de situații, neașteptate dar benefice. Românii, au o șansă să se trezească din “somnul cel de moarte”, ca oameni pregătiți să facă ceva pentru țara aceasta, să ajungă la conducere și în pozițiile cheie de unde se poate restabiliza economia.

Liviu Dragnea s-a dovedit, în final, a fi cel mai bun organizator de evenimente: „Dragnea connecting people”. Vedeti, mișcările cu asemenea anvergură spirituală pot fi recunoscute și după contradicțiile care le caracterizează. Iată ce scria cineva într-o postare pe Facebook:

„Ce au reuşit PSD şi mai ales Liviu Dragnea, până acum: să-i facă pe timişoreni să strige „Bucureşti, luptă Bucureşti!”, să-i facă pe bulgari să fie alături de români, să determine Biserica Ortodoxă să fie de partea anticorupţiei, în ziua în care DNA l-a trimis în judecată pe Arhiepiscopul Teodosie, să provoace, probabil, primele proteste din istoria Teleormanului, să aducă Russia Today să transmită despre anticorupție, să îi facă pe români să cânte „Deșteaptă-te, române!” mai des decât echipa națională, să scoată colegii PSD din teritoriu la protest împotriva propriului guvern, să îi facă pe români şi unguri să cânte împreună imnul României la Târgu Mureş, să provoace primul protest din istoria Urziceniului, să adune mai multă lume în Cluj-Napoca decât a reuşit Armin Van Buuren, să deszăpezească Firea mai repede centrul şi să se bată jandarmii între ei, să îl facă pe preşedinte să vorbească la turaţie normală din cauza nervilor.”

 

 

Sursa : net

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s