Influenta Lunii Noi din 26 Februarie 2017 în horoscopul tău personal

Fiecare moment de Lună Nouă are loc la un grad diferit în zodiac. Pe parcursul a 12 luni, cu unele excepții, Luna Nouă activează fiecare semn zodiacal în parte. Astfel, noi avem ocazia de a integra pe parcursul unui an calendaristic , energiile fiecărui zodii. Lucrurile diferă de la o persoană la alta, in funcție de astrograma individuală. Foarte importante sunt planetele din astrograma dvs activate de Luna Noua. Ele sunt evidențiate în acest raport și sunt indicate anumite cuvinte cheie precum si teme de reflectat. Daca aveti o astfel de planeta activată, influența Lunii Noi se râsfrânge pe o perioadă de aproximativ 3 ani. în perioada următoarelor săptămâni sau luni vor apare schimbări și lucrui noi în viața dvs. A lucra cu Universul înseamnă a înțelege că toate lucrurile au mers la lor și că noi trebuie să ne racordăm la energia din jurul nostru. Sfatul meu este să căutați ca în cele 28 de zile de la această Lună Nouă să vă concentrați pe sectorul influențat în horoscopul vostru.

Sector influentat de Luna Noua:  casa calatoriilor scurte, casa relationarii cu mediul tau apropiat, a rudelor, a studiilor medii…
Cuvinte cheie sector influentat:Moment propice pentru a începe să inveți ceva nou. Nu trebuie obligatoriu să fie ceva foarte organizat. Poți să incepi să citești despre un anumite subiect care te interesează, sau să-ți perfectionezi cunoștiințele deja dobândite. Perioadă foarte bună pentru a-ți face noi prieteni și de a deveni mai dinamic(ă). Scrisul și cititul sunt domenii mai active în această perioadă. Ce ai putea îmbunătăți în modul în care comunici și te exprimi?

Luna Noua activeaza Venus (planeta dragostei, a frumosului dar si a….banilor)

Ce influenteaza: Planul afectiv. Relatiile amoroase. Modul in care iubesti si ceea ce iti place. Atractie si flirt. Placerile si dorintele tale. Planul financiar. Atitudinea fata de bani. Activitati creative. 

Teme de reflectat, meditat: Care sunt acele sentimente si emotii de care inca sunt atasat(a) si la care vreau sa renunt? Care este atitudinea mea fata de iubire, fata de fericire? Ce ma impiedic(a) sa fiu prosper(a)? Am suficienta grija de propria persoana? Sunt capabil(a) sa primesc si sa ofer iubire si afectiune?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s