Influenta Lunii Noi din 26 Februarie 2017 în horoscopul tău personal

Fiecare moment de Lună Nouă are loc la un grad diferit în zodiac. Pe parcursul a 12 luni, cu unele excepții, Luna Nouă activează fiecare semn zodiacal în parte. Astfel, noi avem ocazia de a integra pe parcursul unui an calendaristic , energiile fiecărui zodii. Lucrurile diferă de la o persoană la alta, in funcție de astrograma individuală. Foarte importante sunt planetele din astrograma dvs activate de Luna Noua. Ele sunt evidențiate în acest raport și sunt indicate anumite cuvinte cheie precum si teme de reflectat. Daca aveti o astfel de planeta activată, influența Lunii Noi se râsfrânge pe o perioadă de aproximativ 3 ani. în perioada următoarelor săptămâni sau luni vor apare schimbări și lucrui noi în viața dvs. A lucra cu Universul înseamnă a înțelege că toate lucrurile au mers la lor și că noi trebuie să ne racordăm la energia din jurul nostru. Sfatul meu este să căutați ca în cele 28 de zile de la această Lună Nouă să vă concentrați pe sectorul influențat în horoscopul vostru.

Sector influentat de Luna Noua: casa 3 casa calatoriilor scurte, casa relationarii cu mediul tau apropiat, a rudelor, a studiilor medii…

 

Cuvinte cheie sector influentat:Moment propice pentru a începe să inveți ceva nou. Nu trebuie obligatoriu să fie ceva foarte organizat. Poți să incepi să citești despre un anumite subiect care te interesează, sau să-ți perfectionezi cunoștiințele deja dobândite. Perioadă foarte bună pentru a-ți face noi prieteni și de a deveni mai dinamic(ă). Scrisul și cititul sunt domenii mai active în această perioadă. Ce ai putea îmbunătăți în modul în care comunici și te exprimi?

 

Luna Noua activeaza Mercur (planeta intelectului, gandirii dar si a calatoriilor, a comertului…)

 

Ce influenteaza: Modul in care gandesti, comunici si iei decizii. Negocieri si semnari contracte. Frati, prieteni si vecini. Activitati de comert. Studii si examene. Sistemul nervos.

 

Teme de reflectat, meditat: Ce ar trebui sa schimb in modul meu de gandire? Ce tipare mentale ma impiedica sa fiu fericit(a)? Comunic eficient si clar? Ce mi-ar place sa invat, sa studiez, sa experimentez? Ce as vrea sa schimb in relatia cu prietenii?

 

Luna Noua activeaza Ascendent  ( corpul nostrum fizic, cum percepem lumea inconjuratoare, cum suntem perceputi de ceilalti)

 

Ce influenteaza: Sanatate. Aspect fizic. Relatii afective. Parteneriate si asocieri. Relatii profesionale. Oamenii din jur.

 

Teme de reflectat, meditat: Ce ar trebui sa schimb la infatisarea mea pentru a ma simti mai bine? Ce ar trebui sa schimb in modul in care relationez cu ceilalti? Am grija de sanatatea mea asa cum trebuie? Simt nevoia de ceva nou in viata? Daca da, ce ma impiedica sa fac acel lucru.luna-noua

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s