Influenta Lunii Noi din 26 Februarie 2017 în horoscopul tău personal

Fiecare moment de Lună Nouă are loc la un grad diferit în zodiac. Pe parcursul a 12 luni, cu unele excepții, Luna Nouă activează fiecare semn zodiacal în parte. Astfel, noi avem ocazia de a integra pe parcursul unui an calendaristic , energiile fiecărui zodii. Lucrurile diferă de la o persoană la alta, in funcție de astrograma individuală. Foarte importante sunt planetele din astrograma dvs activate de Luna Noua. Ele sunt evidențiate în acest raport și sunt indicate anumite cuvinte cheie precum si teme de reflectat. Daca aveti o astfel de planeta activată, influența Lunii Noi se râsfrânge pe o perioadă de aproximativ 3 ani. în perioada următoarelor săptămâni sau luni vor apare schimbări și lucrui noi în viața dvs. A lucra cu Universul înseamnă a înțelege că toate lucrurile au mers la lor și că noi trebuie să ne racordăm la energia din jurul nostru. Sfatul meu este să căutați ca în cele 28 de zile de la această Lună Nouă să vă concentrați pe sectorul influențat în horoscopul vostru.

 

Sector influentat de Luna Noua: casa muncii (in serviciul altuia) si a sanatatii :

 

Cuvinte cheie sector influentat:Moment propice pentru a schimba rutina zilnică. Ce ai putea să îmbunătățești în modul în care îți trăiești ziua? Cu siguranță sunt lucruri pe care le faci din reflex și care la un moment dat te-au ajutat. Doar că acum s-ar putea să nu-ți fie de folos. Pot fi lucruri legate de viața ta personală sau profesională. Schimbă-ți tiparele comportamentale și tabieturile. Moment bun pentru a te concentra pe sănătate. Dacă ai ceva probleme atunci acum e momentul să faci mai multe investigații și să incepi un nou tratament. Reorganizează-ți și modul în care muncești.

 

Luna Noua activeaza Mijlocul Cerului  adica casa carierei

Ce influenteaza: Cariera. Plan profesional. Imagine publica. Familie. Plan intim. Casa. Investitii imobiliare.

 

Teme de reflectat, meditat: Care e pozitia mea vis-a-vis de ceilalti? Sunt corect pozitionat dpdv social, profesional? Ma simt implinit(a) cu ceea ce fac? Relatia cu familia este echilibrata si fericita? Ce ar trebui sa schimb in atitudinea mea pentru a primi aprecierea de care am nevoie? Ce ma impiedica sa fac urmatorul pas in viata mea?luna-noua

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s