Frica si iubirea pana pe 15 Aprilie 2017

Venus, planeta IUBIRII, a placerii, a frumosului  retrogradează în Berbec și în Pești între 4 martie și 15 aprilie 2017 tocmai ca să ne amintească: frica se vindecă numai dacă este manifestată.

Venus retrogradă aduce scadențe în poveștile de iubire nerezolvate. Nu vorbim doar de iubirea romantică, ci de iubirea în toate formele sale: între frați, părinți și copii, prieteni, pasiunea pentru munca și meseria pe care o practicăm, bucuria de viață și plăcere în general. Ori absența iubirii înseamnă FRICĂ. Ne învârtim în continuare în jurul aceluiași cuvânt magic.

Contextul astrologic scoate la rampă FRICA DE A NU FI IUBIT, care se manifestă acum la cotele cele mai înalte.

Iata cateva puncte pentru a va construi un system de aparare impotriva fricii:

  1. Recunoaste ca frica este o reactie normala. Nu fi suparat pe tine pentru ca ti-e frica. Atata timp cat alegi calea de ati trai viata din plin , vor fi intotdeauna lucruri care sa ne sperie. Daca, pentru a actiona, asteptam ca nu ne mai fie frica, s-ar putea sa asteptam toata viata. Este normal sa-ti fie frica de schimbare.
  2. Afla de ce anume te temi. Ce iti este frica sa faci in mod special? Este prea general sa spui ca parasesti persoana cu care esti. De fapt iti este frica sa-I spui ‘la revedere’? Sa-ti faci o viata noua fara persoana de langa tine? Sa te descurci singur? Sa te certi cu cealalta persoana? Indica ce anume te sperie din toate acestea.
  3. Identifica care e cel mai rau lucru care s-ar putea intampla, in primul rand, in aceasta situatie.Care este cel mai rau lucru care se poate intampla? Partenerul tau cedeaza nervos sit e paraseste? Plange?Incearca sa te convinga sa te intorci? Devine violent? Esti singur? Daca iti dai seama de ceea ce ar putea constitui o problema, poti gasi remediul inainte ca ceva rau sa se intample.
  4. Decide cum te va afecta rezultatul actiunii tale si cum te vei descurca in noua situatie.Poti sa te descurci cu ceea ce s-ar putea intampla? Daca se supari si e nervos, ce pierzi daca il parasesti? Vei muri de singuratate? Cine te poate ajuta? Probabil, vei descoperi ca te poti descurca cu orice iti pui in cap sa faci.
  5. Invata sa vezi toate situatiile ca si cum ti s-ar oferi posibilitatea de a allege. Este la alegerea ta daca ramai sau pleci. Este la alegerea ta daca sa permiti rezultatelor actiunilor tale sa te ajunga sau nu. Intotdeauna exista variante, daca le cauti.. Gandeste-te la consecinte inainte de a trece la fapte. Pregateste-ti retragerea, gaseste-ti un grup de sprijin.
  6. Gaseste ceva pozitiv in rezultat. Cel putin……….Completeaza spatial alb. In cele mai multe cazuri vei gasi ceva pozitiv.omulet inima
DA, MERIȚI SĂ FII IUBIT! Nu e nevoie să te compari sau să te pui în locul altora! Nu e nevoie să faci pe plac, deci să te afunzi în compromisuri, din frica de a nu fi respins, abandonat, părăsit, neiubit. Dacă nu mai ești la locul tău în viața cuiva, eliberează locul, iar dacă cineva nu mai este la locul său în viața ta, atunci nu mai ține locul ocupat, dacă vrei să vină cine trebuie. Locul tău este unic și nu ți-l poate lua nimeni!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s